Nieuws

Meer pensioen voor jou, minder belasting voor je vennootschap? Het kan.

nov 23

Voor de toekomst van je zaak, werk je als zelfstandig bedrijfsleider veel en hard. Het moet je zaak financieel voor de wind gaan. En je eigen financiële toekomst, denk je daar wel eens over na? Het wettelijk pensioen voor zelfstandigen, daarmee red je het nooit om de levensstandaard waarvoor je nu zo hard werkt te behouden.

IPT – Je vennootschap spaart voor jouw persoonlijk leven.

Jouw bedrijf financiert je Individuele Pensioentoezegging. De IPT vormt voor jou een aanvulling op het wettelijk pensioen én is tegelijk gunstig voor je bedrijf. Een win-winsituatie om met beide handen te grijpen. Bij Kantoor Demuynck denken we na over je financiële toekomst en hoe je die fiscaalvriendelijk verzekert.

Ontdek deze aantrekkelijke formule.

Jij bent gerust

Het ruime kapitaal voor later waaraan je dagelijks bouwt, vul je het beste aan met een IPT bovenop het wettelijk pensioen. Zo kan je ‘met voldoende pensioen’ met pensioen. Van een extra kost hoef je persoonlijk niet wakker te liggen. Een IPT is een beter alternatief voor een loonsverhoging of het uitkeren van een dividend. Het levert netto een pak meer op.
Extra’s die je ook geniet:

  • je opgebouwde pensioenkapitaal gewaarborgd (bij overname/faillessement)
  • gepersonaliseerde voorwaarden in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden
  • een functionele waarborg voor je hypothecair krediet.

Je onderneming doet zijn voordeel

De betaalde bijdragen voor je IPT zijn aftrekbaar als beroepskost. Je bedrijf geniet zo een aanzienlijke belastingsvermindering. Kiezen voor een IPT als aanvullend pensioen, het loont in verschillende opzichten. Je voorwaarden als bedrijfsleider van een vennootschap, bespreken we graag persoonlijk met jou.

Interesse gewekt?
Contacteer ons.

Haal inspiratie uit onze inzichten

sep 20

IPT: pensioenplan op kosten van uw vennootschap

Als ondernemer werkt u iedere dag de handen van het lijf voor uw zaak. Maar staat u soms ook stil bij uw eigen financiële toekomst?
Lees het artikel arrow_right_alt