BA Familiale verzekering

Uw kind gooit een steen richting een vijver, maar raakt per ongeluk een voorbijganger? Uw kwispelende hond breekt een kostbare vaas bij uw bezoek aan de buren? Of een wandelaar glijdt uit op uw beijzelde oprit? Kleine ongelukjes, maar ze kunnen duur uitvallen voor u. Gelukkig is er onze BA Familiale, of gezinsverzekering. Met deze verzekering houdt u de kosten die uit zulke incidenten voortvloeien binnen de perken.

 

 

 

Voor iedereen in en om jouw thuis

Een BA familiale verzekering is niet alleen een goed idee als je een gezin of huisdieren hebt. Ze vergoedt ook de materiële of lichamelijke schade aan jouw bezoekers, de babysitter, poetsvrouw of tuinman. Bovendien zorgen we voor een formule op maat! Alleenstaand, een koppel met of zonder kinderen: we sluiten ons aan bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Vraag ons naar de diverse opties.

 

 

Overal ter wereld

Waar je ook gaat of staat: onze verzekering volgt je op de voet. Verblijf jij of jouw gezinslid een tijd in het buitenland? Onze dekking geldt over de ganse wereld. Daarnaast heb je de extra optie om te kiezen voor rechtsbijstand. Zo worden jouw juridische belangen beschermd: advocaatkosten en zelfs de kosten van de tegenpartij worden bij verlies door ons vergoed.

 

 

 

 

 

Zorgeloos thuis én buitenshuis?

Vraag ons naar een gezinsverzekering op maat.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 051/30 13 35