Persoonlijke ongevallen

Een ongeval heeft soms ernstige gevolgen voor jouw privéleven. Die gevolgen het hoofd bieden is al zwaar genoeg. Jouww hospitalisatieverzekering kan de kosten voor ziekenhuisopname deels opvangen. Maar wat als je blijvend invalide raakt? De polis persoonlijke ongevallen beschermt je tegen de kostelijke gevolgen bij langdurige revalidatie of een blijvend letsel. Zo blijft het betaalbaar voor jou.

 

 

 

 

Jouw waarborg tegen ongevallen in je privéleven

Soepele polis

Een grote troef van onze verzekering persoonlijke ongevallen is keuzevrijheid. Je kiest zelf de waarborgen die beantwoorden aan jouw noden. Heb je al een hospitalisatieverzekering? Geen probleem! De ongevallenverzekering vult die perfect aan, door bijvoorbeeld ook een vergoeding bij blijvende kwetsuren te voorzien.

 

Hoogstpersoonlijke dekking

Ook hier leveren wij absoluut maatwerk. We pluizen de polis met je uit, en bekijken welke waarborgen je wenst en nodig hebt:

  • Kapitaal bij overlijden en/of bij blijvende invaliditeit
  • Dagvergoeding bij tijdelijke werkongeschiktheid (optioneel)
  • Dagvergoeding in geval van hospitalisatie (optioneel)
  • Terugbetaling van medische kosten (optioneel)

Zo kies je helemaal zelf wat voor jou het meest noodzakelijk is.

Voor je persoonlijke leven

Let wel: voor particuliere verzekeringnemers zijn alleen ongevallen in het privéleven verzekerd. Werk je in loondienst? Dan staat jouw werkgever in voor ongevallen op de werkvloer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 051/30 13 35