Uw pensioen

Je zoekt werk, timmert aan een carrière, of bent tevreden met jo 9-to-5-job. Hoe jouw loopbaan er ook uitziet, er komt een moment dat je op pensioen gaat.
Wij zorgen ervoor dat jij ook dan comfortabel van jouw leven geniet.

 

 

Het leven is duur en wordt steeds duurder. De wettelijke pensioenen komen meer en meer onder druk te staan door de vergrijzing. Dus tegen de tijd dat je zelf recht hebt op jouw pensioen, heb je best een extra centje opzij staan. Ons aanvullend pensioen zorgt ervoor dat dat appeltje jouw dorst ook echt lest!

Behoud uw levensstandaard
Jouw wettelijk pensioen? Dat bedraagt nog niet de helft van je huidige netto-inkomen. Een extra spaarcentje achter de hand hebben, is dus allesbehalve een overbodige luxe. Onze pensioenspaarverzekering is een bijzonder voordelige formule en als belastingplichtige geniet je van een fiscaal voordeel van 30%!

Kies voor een pensioenspaarverzekering op maat
Je kunt ook kiezen voor ons pensioenspaarfonds. Dat is aan iets meer risico onderhevig, maar genereert ook een hoger rendement. Langetermijnsparen is onze derde optie. Erg interessant wanneer je jaarlijks een groot bedrag wilt storten. Dit maakt dat jouw belastingvoordeel ook groter is.

Start vandaag met sparen
Net dertig geworden? Dan is pensioen toch een zorg voor later! Ja, en neen. Het is nooit te vroeg om met pensioensparen te beginnen. En hoe sneller je start, hoe meer je opbouwt. Dus investeer elke maand een klein deel van jouw loon in je pensioen. Zo kan je een aanzienlijk kapitaal opbouwen op een volstrekt veilige manier en geniet je onbezorgd van al jouw toekomstige projecten.