Mobiliteit

Een bedrijfswagen leasen, of een bedrijfsvloot beheren? De verzekering ervan kan je best wat kopzorgen geven. Die nemen we graag van je over – met een grondige nodenanalyse, goede deals, en een alerte en snelle opvolging.

 

 

 

Jouw werknemer heeft een ongeval, krijgt autopech of steelt een bedrijfswagen … Iedere vlootmanager werd al eens met een van deze incidenten geconfronteerd. En dat brengt steevast vervelende kosten met zich mee. De vraag is dan niet of je verzekerd bent: wel of je op maat verzekerd bent.

Jouw voertuigen én chauffeur
De term ‘bedrijfsvoertuig’ beslaat een ruim aanbod. Of het nu over een personenwagen, een vrachtwagen of een heftruck gaat: wij verzekeren elk voertuig binnen je bedrijf even goed. En naast dekkingen die jouw voertuigen verzekeren, bieden we je ook verzekeringen voor jouw personeelsleden en derden aan.

Schade? Je wordt meteen geholpen
Veel voertuigen op de baan? Dat betekent meer risico om incidenten. Zeker bij het steeds drukker wordende verkeer van vandaag. Toch hoef je niet te vrezen voor jouw mobiliteit. We zorgen voor een verzekeringsoplossing waarbij jouw dagelijkse werking niet onder een ongeval lijdt.

100% onafhankelijk advies
We maken altijd een grondige analyse van je huidige en toekomstige noden, en evalueren je bestaande polissen. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de inhoud. Een goedkope premie is zeker niet altijd een betere koop. We vergelijken de voorwaarden én bedingen de beste voordelen voor jou.

Meer service
Je verzekeringen omvatten dekkingen en contractuele bepalingen die bij wet zijn vastgesteld. Die voorwaarden zijn overal dezelfde. Waarin we wél het verschil voor jou maken? Een uitmuntende en snelle service voor elk type voertuig. En bij schade springen we vlot en flexibel bij. Zo ben je zeker van een snelle vergoeding.