Bedrijfsvoertuig

Jij, jouw bedrijf en je medewerkers zijn mobiel. Altijd in de weer, ook in het verkeer. Maar een ongeluk of pech is snel gebeurd. En dat kan meer dan alleen je eigen voertuig treffen. Daarom verzeker je best iedere wagen van je vloot én de bestuurders, jouw personeelsleden en derden. Wij zorgen daarvoor.

 

 

 

 

 

We scannen continu de markt en stellen voor jou het verzekeringspakket samen voor optimale bescherming van jouw bedrijfsvoertuigen en meer.

Verzeker jouw wagenpark (en meer)
Tijdens een storm valt een boom op jouw bedrijfswagen. Is die schade gedekt? Bij een verkeersongeval verwondt jouw chauffeur een andere bestuurder. Moet jij opdraaien voor de hospitalisatiekosten? Jouw vrachtwagen kan niet meer rijden na een ongeval. Hoe zit het met de kosten voor het slepen?

Weet jij dat? Wij wel! Samen voorzien wij een antwoord op al je vragen. We scannen continu de markt en stellen voor jou het verzekeringspakket samen voor optimale bescherming van jouw bedrijfsvoertuigen, bestuurders en meer.

Een ruimere bescherming voor jouw auto’s? Kies voor omnium
Zijn jij of je werknemer zelf in fout bij een ongeluk? Dan dekt onze omniumverzekering de schade aan je voertuig. Verder vergoedt een omnium materiële schade ten gevolge van:

  • Vandalisme
  • Vluchtmisdrijf
  • Carjacking
  • Diefstal

Ook zijn er waarborgen voorzien voor onder andere brand, glasbreuk, aanrijdingen met dieren en natuurrampen. Zeker bij nieuwe of jonge tweedehandswagens is een omnium aan te raden. Het is dé manier om je investeringen te beschermen. Je stuurt je voertuigen al een pak geruster de baan op, niet?

Draag zorg voor jezelf dankzij de chauffeurspolis
Natuurlijk maak je liever geen verkeersongeval mee met lichamelijke letsels. Dankzij de verzekering voor bedrijfsvoertuigen ben je gelukkig gedekt voor de schade die de tegenpartij overkomt. Maar wat als je zelf gewond raakt? Onze verkeerspolis voor bestuurders zorgt ervoor dat je hier niet meer van wakker hoeft te liggen. Wij bieden een aangepaste formule aan naargelang het aantal wagens dat je gebruikt. Zo ben je beschermd, met welke auto uit je vloot je ook wenst te rijden.

Jouw verzekeringsmakelaar: één partner voor je ganse vloot
De dekkingen van een verzekering bedrijfsvoertuigen zijn bij wet vastgelegd. Toch maken wij als makelaar voor jou het verschil. We staan garant voor een uiterst toegewijde opvolging van jouw dossier en een snelle schadeafhandeling. Daarnaast bieden we:

  • Zeer concurrentiële premies en een voordelig tariefsysteem
  • Interessante kortingen voor vloten
  • Aangepaste verzekering voor vervoerde goederen
  • Optie tot integratie van al jouw motorvoertuigen in één verzekeringspakket
  • Advies en hulp bij inschrijving van voertuigen
  • Aantrekkelijke bijstandspolissen auto en personen

 

Ook een verzekering op maat van uw wagenpark?

Vraag ernaar en slaap op beide oren.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 051/30 13 35