Bijstand binnen- en buitenland

Dienen jij en je werknemers vaak met de bedrijfswagen naar het buitenland af te reizen? Wil je graag gerust jouw internationale klanten en partners kunnen opzoeken? Sluit dan zeker een verzekering voor bijstand in binnen- en buitenland af. Ze dekt pechverhelping in België én het buitenland.

 

Met een lege accu voor je voordeur of een medewerker die panne heeft in de Ardennen: onze bijstand snelt te hulp in gans België!

Pech én medische bijstand
Onze verzekering dekt de medische en hospitalisatiekosten als gevolg van een ongeval of ziekte, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ook de kosten die jij of jouw werknemer maken moet door die onvoorziene omstandigheden. Denk aan extra hotelkosten of technische bijstand na een ongeval. Wij nemen het uit jouw handen. 7 op 7, 24 op 24 staan we voor je klaar!

Wie is verzekerd?
Natuurlijk zijn personen die zich in het voertuig van bijstand bevinden verzekerd. Daarnaast kunnen al jouw werknemers ook genieten van de bijstand aan personen. Afhankelijk van je behoeften bieden wij verschillende formules en dekkingen aan. Vraag ons ernaar en ontvang gratis een vrijblijvende offerte.

Alleen binnenland
Opereert jouw organisatie enkel in eigen land, maar wil je alsnog van onze pechverhelping profiteren? Wij bieden een aparte optie voor bijstand ‘voertuigen binnenland’ aan. Of je nu met een lege accu voor je voordeur geparkeerd staat of een medewerker vastzit bij een klant in de Ardennen: onze bijstand snelt te hulp in gans België!

 

Ook een verzekering op maat van jouw wagenpark?

Vraag ernaar en slaap op beide oren.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 051/30 13 35