Rechtsbijstandsverzekering

In het dagelijks leven kunnen de meest onschuldige situaties onverwacht tot conflicten leiden. Hoe pak je zo’n conflict best aan, hoe kom je zo snel mogelijk tot een oplossing, en wat zijn eigenlijk jouw rechten? Zonder juridische ervaring zit je wellicht met de handen in het haar. Onze rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

De meest onschuldige situaties kunnen onverwacht tot conflicten leiden. Een goede rechtsbijstandsverzekering biedt uitkomst.

Wat houdt deze verzekering in?
Een goede rechtsbijstansverzekering informeert je niet enkel over jouw rechten, maar beschermt je ook financieel tegen de kosten van gerechtelijke procedures. Heb je schade geleden, dan kan je rekenen op een correcte vergoeding. Komt het tot een rechtszaak, dan ben je zeker van de beste verdediging.

Waarom een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar?
Het klopt: een rechtsbijstandsverzekering kan deel uitmaken van je auto- of familiale verzekering. Maar wat bij belangenconflicten? Stel dat de tegenpartij bij dezelfde BA-verzekeraar verzekerd is. Of dat je met je eigen verzekeraar in de problemen komt. Enkel bij een onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar ben je dan aan het juiste adres.

Liever op zeker spelen
Al is een rechtsbijstandsverzekering niet verplicht: om jouw belangen goed te verdedigen is ze onmisbaar in bijna elk verzekeringscontract.

Een greep uit de waarborgen:

  • Burgerlijk verhaal
  • Strafrechtelijke verdediging
  • Contractuele geschillen met je verzekeraar
  • Insolventie van derden
  • Erf-, schenkings- en testamentair recht
  • Fiscaal recht
  • Arbeids- en sociaal recht

 

Ook liever op zeker spelen?

Onze verzekering is jouw oplossing. Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde info.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 051/30 13 35