Nieuws

Van klant tot medewerker. Francis vertelt.

jul 06

Sinds kort heeft Kantoor Demuynck er een extra kracht bij: Francis Vansteeland.

Stel jezelf even voor.

Hallo, mijn naam is Francis, 55 jaar en ik woon in Roeselare. Ik ben al jarenlang bezig met verzekeringen, zij het aan de andere kant van het verhaal: het verhaal van de klant. Meer dan 30 jaar werkte ik voor een bouwbedrijf waar ik verantwoordelijk was voor het aankopen en vergelijken van vlootverzekeringen, brandverzekeringen etc.

Wat is jouw link met Kantoor Demuynck?

In mijn vorige job stond ik in voor de verzekeringen. Ik kende de verzekeringsmarkt en de spelers dus heel goed. Het bedrijf in kwestie is sinds tientallen jaren klant bij Kantoor Demuynck. Tom werd mijn vaste contactpersoon voor alles wat aansprakelijkheid, vloot en andere verzekeringsproducten betrof. Hun snelle communicatie met klanten en professionele aanpak spraken mij enorm aan. Hun dossierkennis was uitmuntend en als je met veel zaken tegelijk bezig bent, zoals ik toen, dan is een verzekeringsmakelaar waar je op kunt vertrouwen goud waard.

En nu werk je zelf bij Kantoor Demuynck.

Klopt, na al die jaren wou ik mezelf opnieuw uitdagen. Doordat ik Tom en Laurence zo goed kende op professioneel vlak, koos ik voor Kantoor Demuynck. Het voordeel is dat ik altijd aan de andere kant stond, dus ik weet hoe klanten zich voelen en waar bedrijven naar op zoek zijn, want ik deed het zelf al die jaren. De korte communicatielijnen en doorgedreven expertise zijn helemaal mijn ding. De menselijke aanpak en de sfeer op kantoor zijn ook erg belangrijk. Ook de verstandhouding met de collega’s van het kantoor in Roeselare verloopt super. We wisselen ideeën uit en zoeken samen naar oplossingen.

Welke waarden van Kantoor Demuynck draag jij ook hoog in het vaandel?

Inhoudelijk excelleren in combinatie met de persoonlijke aanpak. Het is fijn om een compagnon de route te kunnen zijn voor de klanten. Je bouwt een wederzijdse band op. Meedenken met zelfstandigen, vrije beroepers en ondernemers. Je betekent iets voor elkaar. Onafhankelijk verzekeringsmakelaar is écht een metier.

Wil jij kennismaken met Francis of heb je een prangende vraag over jouw dossier? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Haal inspiratie uit onze inzichten

okt 05

Een spontane getuigenis.

Testimonial Vincent Kint “Dag Tom, Vanuit de grond van mijn hart … Ik leerde Kantoor Demuynck kennen via de zaakvoerder Tom Demuynck. Onze wederzijdse passie voor Unizo bracht ons aan de praat. Tom is één brok energie en zeer gedreven en hoewel ik (nog) geen klant was, stelde Tom mij nooit de vraag om het […]
Lees het artikel arrow_right_alt
dec 22

Verzekeringskantoor Demuynck blikt terug op een succesvolle overname van Kantoor De Vriendt uit Roeselare

Begin dit jaar vervoegde verzekeringskantoor De Vriendt uit Roeselare, Kantoor Demuynck uit Lendelede. Tom Demuynck: “Achter de schermen werkten we sterk aan een succesvolle overname, een samenwerking waar iedereen blij van wordt. En dat is ons gelukt. Met enige trots mogen we zeggen dat beide filialen vandaag op volle toeren draaien en dat we een […]
Lees het artikel arrow_right_alt