UW GEZIN

Zorgeloos voluit leven

Je vindt een partner of blijft single. Je bouwt een nestje of verovert de wereld. Je krijgt een kind of neemt een huisdier. Je leeft nu of denkt aan later. Welke weg je ook volgt, we zorgen ervoor dat jij en jouw gezin gezond en gerust leven.

Wil je zorgeloos en voluit leven, dan is een goede basisveiligheid een must. Daarom beschermen we jou tegen de gevolgen van voorvallen in en om het huis, maar ook in je (nabije) leefomgeving.

Dagelijkse bescherming
Je partner glijdt uit in de douche, jouw zoon schopt zijn voetbal door de ruit of jouw speelse pup bijt een boze buur. Lichamelijke of materiële incidenten zijn nu eenmaal onvermijdelijk binnen je privéleven. De oplossing? Een verzekering die jouw persoonlijke veiligheid en die van je huisgenoten en omgeving garandeert. En een team dat klaarstaat om alle paperassen en administratie van jou over te nemen bij ongeval of schade. Want een ongeluk is snel gebeurd. Een goede verzekering onderschrijven, gelukkig ook.

Jouw verzekering reist met je mee
Onze service is er eentje op maat. Je verzekering volgt de evolutie van jij en jouw gezin. Elke levensfase vraagt immers om andere oplossingen. We herbekijken dus regelmatig jouw portefeuille en wieden overbodige polissen eruit. Jouw verzekering reist ook letterlijk met jou mee. Je gaat met het hele gezin én de wagen op vakantie? Jouw zoon neemt deel aan een Erasmus-project? Jouw dochter vertrekt op wereldreis? We zorgen ervoor dat iedereen altijd juist verzekerd is.

Verzekeringsoplossingen – in jouw belang
Wij luisteren naar hoe je leeft en wat je belangrijk vindt in het leven. Dan onderzoeken we samen hoe we dat het beste veiligstellen, ook voor jouw nabestaanden. We vergelijken het aanbod voor jou en leggen de meest gepaste verzekeringsoplossing voor je uit. We lezen de kleine lettertjes en vertalen ze in mensentaal. Zo ben je gerust. Want ook al heb je even een tegenslag, je krijgt er tenminste geen financiële ramp bovenop.