BA PAARD

Ga gerust in galop

Jouw eigen paard verzorg je met hart en ziel. Als ruiter heb je met je trouwe dier een buitengewone band. Toch kan het bij paardensport soms lelijk mislopen. Al ken je jouw paard nog zo goed, een ongeluk kan snel gebeuren: het dier schrikt, reageert instinctief op een onverwachte prikkel, of bokt bij de verzorging van de hoeven. Iedere paardenliefhebber kent het belang van een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid aan derden. Met deze verzekering staan wij in voor de materiële of lichamelijke schade die jouw paarden, pony’s of gespannen veroorzaken bij anderen.

  • Noodzaak van een BA Paard

Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor de dieren in jouw bezit of onder jouw bewaking. Onze verzekering BA Paard zorgt ervoor dat je zich minder hoeft te bekommeren over de schade aan anderen. Bovendien blijft de verzekering gelden bij uitbraak van jouw paard of wanneer je paard op hol slaat en wegloopt.

  • Vraag ons advies op

Als je over een BA Familiale beschikt, dan zou het kunnen dat je paard al verzekerd is. Tot een aantal paarden kan dit standaard worden opgenomen in jouw contract. Raak je er niet wijs uit? Dan bekijken we graag voor jou of je paard reeds gedekt is.

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 051/30 13 35.Ook interessant voor u