VERTREK VEILIG OP VAKANTIE

Reis je met jouw wagen of motor naar het buitenland?

Wil je gerust zijn onderweg naar jouw appartement aan zee of je vakantiehuis in Frankrijk? Sluit dan zeker een verzekering voor bijstand in binnen- en buitenland af. Ze dekt pechverhelping in België en het buitenland.

  • Pech én medische bijstand

Onze verzekering dekt de medische en hospitalisatiekosten als gevolg van een ongeval of ziekte, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ook de kosten die jij of jouw werknemer maken moet door die onvoorziene omstandigheden. Denk aan extra hotelkosten of technische bijstand na een ongeval. Wij nemen het uit jouw handen. 7 op 7, 24 op 24 staan wij voor jou klaar!

  • Wie is verzekerd?

Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met jouw voertuig, jezelf of jouw passagiers is gedekt. Dit geldt voor alle personen die bij jou thuis gedomicilieerd zijn en die zich in het voertuig van bijstand bevinden. Kortom, je gaat met een gerust gemoed de baan op. Kies je bijstandsformule Afhankelijk van jouw behoeften bieden wij jou twee types basisdekking aan:

  • Bijstand voertuigen binnenland – Je geniet pechverhelping in heel België – ook als jouw wagen met een lege accu voor uw deur geparkeerd staat. Je krijgt een vervangwagen als jouw wagen niet onmiddellijk hersteld kan worden, of je krijgt een vergoeding voor de terugreis, geldig voor de bestuurder en inzittenden.
  • Bijstand voertuigen binnen- én buitenland – Je geniet de service van de bijstand binnenland, aangevuld met een wereldwijde dekking voor pech, en alle kosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden. Let wel: bekijk de lijst de gedekte landen op jouw verzekeringsbewijs.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij je altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag jouw vrijblijvende offerte aan, we zorgen voor een bijstand die jou op het lijf geschreven is.

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 051/30 13 35.