UW WONING

Nestel je in een veilige thuis

Of je nu bouwt, koopt of verkoopt. Of je sober woont, of je zich met mooie spullen omringt, jouw thuis is jouw heiligdom. En dat beschermen we graag voor jou.

 

Jouw (t)huis, jouw ‘veilige plek’. Dat houden we graag zo voor jou. Daarom zorgen we ervoor dat jouw woning goed beschermd is. Niet alleen als eigenaar van een pand, ook wanneer je huurt moet je een brandverzekering onderschrijven. Wij zoeken de verzekering die je volledig op het lijf geschreven is.

Meer dan brand alleen
Kortsluiting, een gaslek of een banaal ongeluk met een omgestoten kaars: in een mum van tijd staat je huis in lichterlaaie. En wat als bij storm een boom omwaait en een ruit breekt? Of een overstroming de gang blank zet? Anders dan wat de naam doet vermoeden, dekt een brandverzekering veel meer dan alleen brand. Je bent ook beschermd tegen de (financiële) gevolgen van schade bij overstromingen, blikseminslag, glasbreuk en andere (natuur)rampen. En ze vermijdt dat je aansprakelijk gesteld wordt voor schade aan derden.

Wat bij diefstal?
Ook inbraak blijft jammer genoeg een veelvoorkomend probleem. Door een diefstalverzekering aan jouw brandverzekering toe te voegen, bescherm je je spullen tegen braakschade én zorg je ervoor dat de gestolen goederen vergoed worden.