BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID

BA bedrijf: zorgeloosheid, ook voor uw onderneming

Je draagt veiligheid hoog in het vaandel, en uiteraard beschermt je jouw werknemers tegen ongevallen. Maar hoe dek je je in tegen ongelukjes of professionele fouten waar je klant, bezoeker of buren de dupe van zijn? Een BA bedrijfsaansprakelijkheid beschermt tegen hoge vergoedingen een schadeclaims.

Gebeuren er incidenten in of door toedoen van jouw bedrijf – met schadelijke gevolgen voor klanten, bezoekers of buurtbewoners? Ondervinden zij schade door een fout van je werknemer of jezelf als zaakvoerder? Dan kunnen zij jouw bedrijf ervoor aansprakelijk stellen en moet je die schade herstellen of vergoeden. Die vergoeding valt soms niet te overzien. Gelukkig betaalt onze verzekering ze voor jou.

  • Behoud het vermogen van uw bedrijf

Door een onhandigheid beschadig je de computer van je klant of wis je kostbare data. Een bezoeker glijdt uit over een natte traptrede. Of een prospect struikelt en komt ongelukkig ten val. Komt het in een van deze gevallen tot een klacht? Dan moet jouw bedrijfsvermogen in de kosten voorzien.

Zet je jouw verdiende kapitaal liever niet op het spel? Kies dan voor onze verzekering.

  • Iedereen zeker

Ieder persoon actief binnen je organisatie wordt opgenomen in onze polis. Of het nu gaat om een bedrijfsleider, een vaste werknemer, freelancer of poetshulp: ze zijn allemaal verzekerd. En je weet dat jouw bedrijf in geen geval gevaar loopt.

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 051/30 13 35.