UW INKOMEN

Gerust de baan op

Als ondernemer kan je door ziekte of ongeval even aan het bed gekluisterd zijn. Focus dan gerust op jouw genezing. We plannen samen met jou een appeltje voor de dorst in en we zorgen voor een snelle uitkering als dat nodig is.

Een ernstig ongeval of langdurige ziekte: je wenst het niemand toe. En je wilt natuurlijk ook niet dat het je overkomt, zeker als je instaat voor je eigen zaak. Wij zorgen voor een garantie op inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid. Je hebt de keuze of we je bijstaan tot jouw pensioenleeftijd of voor een specifieke periode.

Welk bedrag ontvang je?
Val je door ziekte onverwacht uit? Dan heeft dat vaak een onmiddellijke impact op jouw inkomsten – zeker als je een eenmanszaak hebt of alleenwerkend persoon bent. Ondertussen lopen je vaste (bedrijfs)kosten wel door. Met een verzekering voor gewaarborgd inkomen verzacht je die klap. Samen met jou zoeken we de oplossing die binnen jouw budget valt én je, bij tegenslag, een rustgevend bedrag ter aanvulling van je inkomen uitkeert. Deze geldsom verhoogt de uitkering van jouw ziekenfonds. Zo behoud je een normaal inkomen.

Combineer het met pensioenopbouw
Je kunt ook kiezen voor een sociaal vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ). Je geniet in dat geval eveneens extra financiële bescherming bij arbeidsongeschiktheid, invaliditeit en moederschapsrust. De premies zijn volledig aftrekbaar van jouw belastingen. Met een sociaal VAPZ kies je voor zekerheid: op al je gestorte premies verdien je een gegarandeerde interestopbrengst. Je gaat dus voor een maximale bescherming én sociale voordelen!