GEWAARBORGD INKOMEN

Een werkongeval: wat nu?

Ongewild aan het bed gekluisterd? Een zaakvoerder kan haast niets ergers overkomen. Op dat moment doe je graag beroep op onze verzekering voor gewaarborgd inkomen. Die stelt je inkomsten veilig bij arbeidsongeschiktheid. We voorzien een premie die de rente van jouw ziekenfonds aanvult. En je behoudt een volwaardig inkomen!

  • Waarop wordt uw rente gebaseerd?

Jouw rente wordt in essentie berekend op basis van fysiologische en/of economische ongeschiktheid. Wat houdt dat precies in?

  • Fysiologische ongeschiktheid kijkt alleen naar jouw lichamelijke toestand
  • Economische ongeschiktheid houdt rekening met de impact hiervan op de uitoefening van je werk. Moet je als bedrijfsleider constant de baan op? Dan weegt het verlies van je onderbeen mogelijk harder door dan wanneer je perfect op kantoor of thuis werkt

De premie die je ontvangt hangt samen met enkele criteria zoals leeftijd, beroep en levensstijl. Als zelfstandige trek je deze premie volledig af als beroepskost. De uitgekeerde rentes worden belast als vervangingsinkomen

  • Wanneer heeft u er recht op?

De verzekering komt tussen wanneer de arbeidsongeschiktheid zich boven een bepaalde grens manifesteert. Deze grens wordt op voorhand aangegeven in jouw contract.

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 051/30 13 35.Ook interessant voor u