UW ZAAK: GEBOUWEN & WERKING

Sta garant voor een veilige werkplek

De motor achter jouw zaak? Dat zijn je goed geoliede bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat je zich zelfs bij schade geen zorgen hoeft te maken.

Onze verzekeringen voor uw gebouwen en werking

Bedrijfsschade na brand  
Brandverzekering  
Diefstalverzekering  

Jouw bedrijfsgebouwen beschermen: het is niet alleen een verplichting, je hebt er als zaakvoerder ook alle belang bij. Maar wat verzeker je? En welke polis is ideaal voor jou en je bedrijf? Kom bij ons langs voor een uitgebreide risicoanalyse. Dan stellen wij jou een oplossing voor die precies in jouw lijn ligt.

Verzekering bedrijfspand en stock
Met onze zakelijke brandverzekering is je bedrijfspand én jouw stock gedekt. Deze beschermt je niet alleen tegen brand, ook storm-, hagel-, water- en sneeuwschade vallen hieronder. Zo waarborg je jouw totale investering tegen rampen.

Machines veiligstellen
Ook een uitval van jouw productiemachines kan een kostelijke toestand betekenen. Naast de gevolgen voor jouw omzet die aan de downtime verbonden zijn, is er de investering in de herstelling of de nieuwkoop van jouw machines. Die vang je op met een doordachte verzekering voor gebouwen en werking. Met onze brede sectorervaring, ben je zeker van een juiste risicoanalyse en een optimale oplossing.

Aparte polis elektronica
Ook computers, printers en kopieermachines gebruik je haast zonder erbij na te denken. Deze zijn in vele gevallen cruciaal voor de werking van jouw zaak. Veel zaakvoerders gaan ervan uit dat een brandverzekering ook hun elektronica dekt. Dat is vaak niet het geval. Specifieke zaken zoals intern defect, diefstal tijdens transport en sabotage vallen er niet onder. Met een aparte polis voor elektronica ben je gerust.