Nieuws

Veilig de skipiste op met uw reisverzekering op maat!

dec 11

Zin in winterpret? Klaar om uw volgende bergvakantie te boeken? Dan wilt u er ook ten volle van kunnen genieten. Vergeet daarom uw reisverzekering niet. Want ook op skireis vallen soms vervelende zaken voor, met materiële, medische of juridische kosten als gevolg. Concrete situaties tonen aan dat een reisverzekering vaak even belangrijk is voor uw sneeuwpret als uw skihelm of skistokken. 

Uw reisverzekering garandeert sneeuwpret wanneer…

1) …uw bagage verloren raakt of wordt gestolen. 

Na een dagje zorgeloos skiën of snowboarden komt u terug op uw hotelkamer en merkt dat uw dure camera, kleren en tablet verdwenen zijn. Uw vakantieplannen smelten als sneeuw voor de zon en er staat u ook een financiële kater te wachten. Gelukkig betaalt uw reisverzekering uw gestolen spullen tot een bepaald bedrag per persoon terug. Zo heeft u budget voor de nodige aankopen. 

2) …uw vakantie ongelegen komt.

U keek al weken uit naar uw welverdiende wintervakantie. Maar nu het bijna zover is, wordt u onverwacht geconfronteerd met een onaangenaam voorval: ziekte, een gebroken voet, uw ontslag… Uw hoofd staat niet meer naar een skivakantie, of mogelijk valt die geplande skitrip iets te duur uit? Dankzij uw reisverzekering vordert u de gemaakte kosten eenvoudig terug en geniet u thuis onder een dekentje van een heerlijke kop warme chocolademelk. 

3) …u in het ziekenhuis belandt.

Skiën is fijn, maar niet zonder risico’s. Een arm of been gebroken op de piste? Een voedselvergiftiging opgelopen in het lokale fonduerestaurant? Uw reisverzekering voorziet repatriëring en terugbetaling van medische kosten in buitenland en België voor de gevolgen van een ongeval op vakantie. Ook laat u kosteloos uw familieleden overkomen en is indien gewenst een begeleide terugreis voor (klein)kinderen voorzien.

4) …u uw auto niet meer gestart krijgt.

Niets vervelender dan in een koud en steil berggebied langs de kant van de weg te staan met autopech. Valt uw auto in panne en krijgt u ‘m niet meer aan de praat? Geen nood, een vervangwagen is al onderweg dankzij uw reisverzekering. Binnen de kortste keren staat u alsnog op de piste of geniet u van een warm drankje in de chalet.

Veilig genieten op skiverlof? Wij zorgen ervoor dat u vol vertrouwen de piste opgaat, en bekommeren ons over het vlot afhandelen van de schade. Meer info over uw reisverzekering op maat? Neem dan zeker contact op.

Haal inspiratie uit onze inzichten

sep 04

Viva Erasmus!

Zonder zorgen richting het buitenland Studeren in het buitenland is een verrijking voor elke student. Een leerzame periode waarin kennis gemaakt wordt met nieuwe culturen. Een echt avontuur dat ook enkele risico’s kan inhouden. Beter voorkomen dan genezen. Onze experts zorgen ervoor dat je kind geniet van een zorgeloze Erasmus-ervaring. En jij van een zorgeloze […]
Lees het artikel arrow_right_alt