Nieuws

Viva Erasmus!

sep 04

Zonder zorgen richting het buitenland

Studeren in het buitenland is een verrijking voor elke student. Een leerzame periode waarin kennis gemaakt wordt met nieuwe culturen. Een echt avontuur dat ook enkele risico’s kan inhouden.

Beter voorkomen dan genezen. Onze experts zorgen ervoor dat je kind geniet van een zorgeloze Erasmus-ervaring. En jij van een zorgeloze toekomst.

Een verblijf zonder stress

Dag België, hallo wereld! Binnenkort vertrekken opnieuw enkele duizenden enthousiaste studenten richting het buitenland. Erasmus is hip maar vraagt om een goede voorbereiding. Zeker op het vlak van verzekeringen.

Want als het al eens misloopt, reken je maar beter op een stevig vangnet. 

Onze professionals vinden de juiste verzekeringen voor jouw kinderen. Gaande van een goede ongevallenverzekering en hospitalisatie tot repatriëring. Elke situatie vraagt om een aangepaste aanpak. En die werken we graag tot in de puntjes uit.

Nood aan advies? We helpen je graag verder.

Jouw welzijn staat centraal bij ons

Ben ik voldoende verzekerd? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kinderen veilig op Erasmus vertrekken? Kopzorgen waar dikwijls veel tijd in kruipt. Onze experts bieden je daarom de beste, heldere service.

Want voor ons staat het welzijn van jou, jouw gezin en je firma centraal. En jouw levensstandaard? Die blijft. 

Laat ons samenzitten voor een verkennend gesprek:

 

 • Jouw contactgegevens

 • Upload documenten

 • Schadeaangifte, foto's of andere relevante documenten
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Jouw verzoek

   

  Haal inspiratie uit onze inzichten

  dec 11

  Veilig de skipiste op met uw reisverzekering op maat!

  Zin in winterpret? Klaar om uw volgende bergvakantie te boeken? Dan wilt u er ook ten volle van kunnen genieten. Vergeet daarom uw reisverzekering niet. Want ook op skireis vallen soms vervelende zaken voor, met materiële, medische of juridische kosten als gevolg. Concrete situaties tonen aan dat een reisverzekering vaak even belangrijk is voor uw […]
  Lees het artikel arrow_right_alt