Professioneel

Gedreven én veilig ondernemen? Als makelaar zijn we uw toegewijde copiloot. U kunt op ons rekenen van opstart tot overname of pensioen. Wij maken een analyse van de risico’s van úw onderneming en zorgen voor adequate waarborgen . Zo weet u wanneer u plankgas kunt geven, en wanneer u best wat afremt. En botst u toch eens op een obstakel? Dan haasten we ons om u te depanneren en snel schadeloos te stellen.

 

 

Uw zaak

De motor achter uw zaak? Dat zijn uw bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Met onze volledige oplossingen hoeft u zich zelfs bij schade geen zorgen te maken.

Bedrijfsschade na brand arrow_right_altBrandverzekering arrow_right_altDiefstalverzekering arrow_right_alt

Uw aansprakelijkheid

Missen is menselijk. Maar een onverhoopte professionele fout of schade aan derden kan dure gevolgen hebben. We helpen u met grondige risico-inschatting en sluitende aansprakelijkheidsoplossingen.

BA onderneming arrow_right_altProductaansprakelijkheid arrow_right_altBeroepsaansprakelijkheid arrow_right_altRechtsbijstand arrow_right_alt

Uw voertuigen

Een bedrijfswagen leasen, of een bedrijfsvloot beheren? De verzekering ervan kan u best wat kopzorgen geven. Die nemen we graag van u over – met een grondige nodenanalyse, goede deals, en een alerte en snelle opvolging.

BA motorrijtuigen arrow_right_altOmnium-autoverzekering arrow_right_altBijstand voertuigen arrow_right_altRechtsbijstand arrow_right_altBedrijfsvoertuig arrow_right_altVervoerde goederen arrow_right_alt

Uw inkomen

Ook als ondernemer kunt u door ziekte of ongeval even aan het bed gekluisterd zijn. Focus dan gerust op uw genezing. We plannen samen met u een appeltje voor de dorst in. En we zorgen voor een snelle uitkering als dat nodig is.

Gewaarborgd inkomen arrow_right_altHospitalisatie KMO arrow_right_altUw nabestaanden: overlijdensverzekering arrow_right_alt

Uw pensioen

Ondernemen is vandaag uw lust en uw leven. Maar natuurlijk werkt u ook voor later – voor uw vrijheid en comfort. Samen bekijken we hoe u uw financiële toekomst best plant en verzekert. Met slimme oplossingen op maat en termijn.

VAPZ arrow_right_altIPT arrow_right_altRIZIV arrow_right_alt