Professioneel

Gedreven én veilig ondernemen? Als makelaar zijn we jouw toegewijde compagnon de route. Je kunt op ons rekenen van opstart tot overname of pensioen. Wij maken een analyse van de risico’s van jouw onderneming en zorgen voor adequate waarborgen . Zo weet je wanneer je plankgas kunt geven, en wanneer je best wat afremt. Bots je toch eens op een obstakel? Dan haasten we ons om jou te depanneren en snel schadeloos te stellen.

 

 

 

Jouw zaak

De motor achter jouw zaak? Dat zijn jouw bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Met onze volledige oplossingen hoef je je zelfs bij schade geen zorgen te maken.

Bedrijfsschade na brand arrow_right_altBrandverzekering arrow_right_altDiefstalverzekering arrow_right_alt

Jouw aansprakelijkheid

Missen is menselijk. Maar een onverhoopte professionele fout of schade aan derden kan dure gevolgen hebben. We helpen je met grondige risico-inschatting en sluitende aansprakelijkheidsoplossingen.

BA onderneming arrow_right_altProductaansprakelijkheid arrow_right_altBeroepsaansprakelijkheid arrow_right_altRechtsbijstand arrow_right_alt

Jouw voertuigen

Een bedrijfswagen leasen, of een bedrijfsvloot beheren? De verzekering ervan kan je best wat kopzorgen geven. Die nemen we graag van je over – met een grondige nodenanalyse, goede deals, en een alerte en snelle opvolging.

BA motorrijtuigen arrow_right_altOmnium-autoverzekering arrow_right_altBijstand voertuigen arrow_right_altRechtsbijstand arrow_right_altBedrijfsvoertuig arrow_right_altVervoerde goederen arrow_right_alt

Jouw inkomen

Ook als ondernemer kan je door ziekte of ongeval even aan het bed gekluisterd zijn. Focus dan gerust op jouw genezing. We plannen samen met jou een appeltje voor de dorst in. En we zorgen voor een snelle uitkering als dat nodig is.

Gewaarborgd inkomen arrow_right_altHospitalisatie KMO arrow_right_altJe nabestaanden: overlijdensverzekering arrow_right_alt

Jouw pensioen

Ondernemen is vandaag jouw lust en leven. Maar natuurlijk werk je ook voor later – voor jouw vrijheid en comfort. Samen bekijken we hoe je jouw financiële toekomst best plant en verzekert. Met slimme oplossingen op maat en termijn.

VAPZ arrow_right_altIPT arrow_right_altRIZIV arrow_right_alt