Aansprakelijkheid

Missen is menselijk. Maar een onverhoopte professionele fout of schade aan derden kan dure gevolgen hebben. We helpen je met grondige risico-inschatting en sluitende aansprakelijkheidsoplossingen.

 

 

 

 

Jouw arbeider beschadigt de wagen van een bezoeker met een heftruck.
Een gebrekkig product berokkent schade aan een gebruiker.
Je patiënt ondervindt nadeel na een diagnose.
Een ontploffing in jouw bedrijf zorgt voor glasbreuk in de buurt.

Zorgen dat je reserve hebt als je klanten of derden bij jouw verhaal betrokken raken, is een slim idee. Want een beroepsfout of een ongeval is sneller gebeurd dan je denkt en kan je duur komen te staan. Maar je tegen risico’s indekken die niet echt op uw onderneming van toepassing zijn is ook duur. Daarom leren wij je graag goed kennen, en stellen je dan pas een maatwerkoplossing voor.

Persoonlijke risico- en behoefteanalyse
Jouw optimale aansprakelijkheidsoplossing bouwen we op stevige fundamenten: een grondige behoefte- en risicoanalyse. Daarvoor gebruiken we geijkte methodes, én vertrouwen we op onze persoonlijke band met jou. Want niet iedere ondernemer is dezelfde. En omdat we je kennen, weten we ook welke jouw behoeften zijn én welke de betere oplossing voor jou en je bedrijf is.

We kennen je sector door en door
Als zakelijke verzekeringsmakelaar zijn we van alle markten thuis. In onze portefeuille zitten ondernemers als jij, uit alle sectoren. Dus weten we aan welke vereisten jij moet voldoen, welke risico’s aan jouw branche verbonden zijn en welke oplossingen daar optimaal aan tegemoetkomen.

Absoluut en ongebonden maatwerk
Beoefen je een vrij beroep, of ben je aannemer? Ben je productvernieuwer of dienstverlener? Als onafhankelijke makelaar bieden we je geen standaard pakketten, maar zoeken we oplossingen voor jouw situatie.