Levensmomenten
Loopbaan

Iedere carrière is uniek

Het eerste signaal van volwassen worden: je krijgt je eerste job te pakken. De start van je loopbaan is fijn, maar kan obstakels met zich meebrengen: je krijgt extralegale voordelen die je niet goed kan inschatten, contracten zijn niet altijd even duidelijk … Na verloop van tijd denk je er misschien aan om zelfstandig te beginnen of overweeg je een carrièreswitch. In welke fase van je loopbaan je ook zit: wij helpen je graag verder.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

Jouw mobiliteitBescherming van inkomen
Relatie en gezin

Samenleven als gezin

En op een dag … ontmoet je de ware. Na enige tijd wil je deze liefde graag een officieel karakter geven. Trouwen, wettelijk of feitelijk samenwonen; er zijn verschillende mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

Bescherming van jouw gezin
Kinderen

Het ouderschap is een avontuur

Er is geen gelukkiger moment dan de komst van een kindje. Het is een belangrijke gebeurtenis die heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Gezondheid en geluk zijn hierbij het allerbelangrijkste.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

 

 

Persoonlijke ongevallenBescherming van jouw gezin
Wonen

Jouw eigen stekje

Je bent klaar om op eigen benen te staan en voelt dat de tijd rijp is om het ouderlijke nest te verlaten. Niets is spannender dan voor de eerste maal alleen gaan wonen. Wil je huren of kopen?
Misschien woon je al enkele jaren alleen en denk je aan verhuizen of wil je renoveren? Aan elk van deze keuzes hangt uiteraard een prijskaartje en enkele administratieve noodzakelijkheden vast.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

Jouw woningBrandverzekeringDiefstalverzekering
Vrije tijd

Sparen voor je droom

Een motorboot, een wereldreis, een old-timer… Iedereen is uniek en heeft wel een droom die men ook wil verwezenlijken of een hobby waar men graag tijd aan besteedt. Echter, met dromen alleen kom je niet ver. Vroeg of laat moet je aan de slag met je eigen centen. Jouw slaagkansen zijn het grootst met een grondig uitgekiend spaarplan en met een goeie bescherming van jezelf en jouw materiaal.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

ReisverzekeringFietsverzekeringVerzekering pleziervaart
Pensioen

Wanneer het einde van jouw loopbaan in zicht is

Op het einde van je carrière begin je uit te kijken naar het moment waarop je met pensioen kan. Dan is er terug meer tijd om te genieten van het leven samen met je familie en vrienden. Het is van belang dat je tijdens jouw loopbaan al denkt aan jouw pensioen om ervoor te zorgen dat je ook de financiële middelen hebt om jouw levensstandaard te behouden.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

 

LangetermijnsparenJouw pensioen
Overlijden

Het leven na een overlijden

Het leven is helaas niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er kunnen zich verschillende obstakels voordoen op jouw levensweg, zoals een overlijden. Dit kan een grote impact hebben op jouw leven en financiële toestand. Denk daarom tijdig aan financiële planning zodat je successierechten kan verminderen of zelfs vermijden op een legale manier. Vergeet ook niet om je planning af en toe bij te sturen in functie van wijzigingen van jouw levensloop.

Hoe wij jou kunnen helpen

 

Raming kosten bij overlijdenBescherming vermogenBehoud levensstandaard nabestaandenBehoud controle …Generation skipping